ibps clerk solved & sample paper, last year solutions question and answers guide

1
218

Candidates can apply online on ibps.in.  Online registration started from 15-10-2012 & end on 5-11-2012. Candidates who are applying for the IBPS EXAM . check the complete informations like syllabus,exam pattern,section wies details about syllabi  for IBPS Clerk Recruitment 2012.

Read full @ http://www.sikarlive.com/ibps-2013-clerk-syllabus-exam-pattern-section-wise-syllabus/

solved paper for IBPS clerk Exam 2013, last year paper pdf books series, solved & pre papers ,

many candidates are applied for IBPS EXAMS so they want pre solved papers for good score card in IBPS .now you are on right webapage . we brings many good informative stuff  according your ibps exam syllabus and exam pattern.

few sample question for IBPS CLERK exam 2013 :-

 

1.If one-third of  one-fifth of a number is 7,What is the number

a)945         b)1045         c)845         d)955

ans:a

2.If two-fifth of three-fourth of four-seventh  of a number is 12,What is the number

a)35      b)70       c)60        d)90

ans:b

3.If three-seventh of two-fifth of three-fourth of a number is 18,What is the sum of the digits of the number

a)4            b)6       c)5       d)8

ans:c

4.If four-ninth of three-seventh of two-third of a number is 32,What is the sum of the digits of the number

a)9       b)7        c)8        d)6

ans:a

5.If four-fifth of three-fourth of a number is 150,What is its 60%

a)180          b)120       c)150      d)300

ans:c

6.Kavitha ranks 12th from the left in a row of 42 students. What her rank from the right end?

a)30              b)35        c)31           d)28

ans:c

7.Ramana ranks 16th from the top and 52nd from the bottom in a class.How many students are there in the class?

a)67      b)54       c)72        d)none

ans:a

8.In a row of trees, one tree is 10th from either end of the row .How many trees  are there in a row?

a)21     b)19      c)20      d)none

ans:b

9.Aruna is 25th from either end of the row .How many studnts are there in a row?

a)50      b)52      c)51     d)49

ans:d

for download full question and answers in pdf   click here

Sample Papers/Previous  Years Papers for IBPS CWE 2012-13: -will be update soon

Sample paper 2012-13 for IBPS CWE PO Test of Reasoning:

there are  four types of Test of reasoning (Numerical Reasoning, Verbal Reasoning, Abstract Reasoning & Diagrammatic Reasoning), but also gives you sample papers and books for the test of reasoning.

Sample paper 2012-13 for IBPS CWE PO English Language test (Objective):

will be updated soon

Sample paper 2012-13 for IBPS PO CWE Quantitative Aptitude test:
will be updated soon

Sample paper for IBPS CWE PO General Awareness test:

will be updated soon

Sample paper for 2012-13 IBPS CWE PO Computer knowledge test:
will be updated soon
Sample Papers2012-13  for IBPS CWE PO Descriptive tests:

 

 

INCOMING SEARCH TERMS:-

Latest solved question papers of IBPS Clerk grade,
Previous year solved question papers of IBPS Clerk exam,
Last year solved question papers of IBPS Clerk exam,
Previous year IBPS Clerk exam solved question papers,
Solved question papers of previous year IBPS PO exam,
IBPS(Clerk) solved question papers,
Solved question papers of IBPS Clerk exam,
Model solved papers for IBPS Clerk exam,
Previous year question papers of IBPS exam solved,
Latest solved question papers for IBPS Clerk exam,
article bottom

1 COMMENT

  1. Eva wants to make her very own selections, but Gideon makes them
    for her in order to “secure” her and also “do exactly what’s ideal” for her.
    Eva wants Gideon to open up as well as be straightforward regarding everything.
    Gideon doesn’t desire to “concern” Eva with problems.
    Also though I kind of hate Gideon and also Eva sometimes (their fighting offers me horrible whiplash) I still kind of
    appreciate them with each other.

LEAVE A REPLY